Wie zoeken wij :

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige trainer in het bezit van TC3   voor onze 1e selectie, uitkomend in de zaterdag standaard 4e klasse.

Een aansprekende trainer die weet te enthousiasmeren en motiveren. Die zich goed kan mengen met de groep, oog heeft voor het sociale, kan verbinden maar ook boven de groep kan staan.

De trainer moet open kunnen communiceren met alle betrokken groeperingen binnen de vereniging (betrokken vrijwilligers, bestuur en jeugdafdeling), respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen.  Als trainer heb je een actieve, positieve en oplossingsgerichte houding.

Tijdens de trainingen op dinsdag- en donderdagavond ben je erop gericht om spelers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken. Daarnaast coach en begeleid je het team tijdens de wedstrijden op zaterdag.

Je ziet het als een uitdaging om de selectie uit te bouwen, stabieler te worden en alvast oog te hebben voor de aankomende jeugd.

Wat bieden wij :

Een uitdagende functie binnen een kleine maar dynamische en ambitieuze vereniging. Onze randvoorwaarden zijn prima. De selectie is een groep jonge spelers met veel potentie die elkaar ook los van het voetbal goed weten te vinden.

Een passende financiële vergoeding en overige faciliteiten zijn uiteraard bespreekbaar.

Spreekt bovenstaande je aan  mail dan je cv met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.